MotoGP

Victòria de Bagnaia, i Aleix torna a ser tercer

Motor. Marc Márquez acaba desè en el GP d’Itàlia, la seva darrera cursa abans de tornar-se a operar per solucionar els problemes al braç dret

Francesco Bagnaia i la seva Ducati van complir el pronòstic i van aconseguir la victòria en el GP d’Itàlia que es va disputar al circuit de Mugello. Les altres motos de la marca italiana, que van dominar els entrenaments i la qualificació –van ocupar els cinc primers llocs–, no van poder estar en el podi. Aquest va ser el segon triomf de l’italià aquesta temporada.

El campió mundial Fabio Quartararo va fer una demostració de pilotatge en els revolts amb la seva Yamaha i, malgrat la inferioritat de velocitat, va ocupar una gran segona posició. Aleix Espargaró va tornar a brillar. Va venir des del darrere i va aconseguir pujar a la tercera posició del podi per quarta cursa de manera consecutiva, i va signar el seu cinquè podi de l’any, ja que també va guanyar a l’Argentina. Malgrat tot, les Ducati van demostrar la seva velocitat i el madrileny Jorge Martín va portar la seva a batre el rècord de velocitat del mundial en cursa, amb 363,6 km/h. Marc Márquez va finalitzar en una bona desena posició en el darrer gran premi abans de tornar-se a operar, per quarta vegada, pels problemes al braç dret.

Pedro Acosta va guanyar la seva primera cursa de Moto2 i es va convertir als seus 18 anys i 4 dies en el pilot més jove que aconsegueix un triomf en la segona categoria del mundial. Va superar el rècord que tenia Marc Márquez des del 2011. Albert Arenas va perdre posicions en la sortida, però va anar millorant i va finalitzar en la desena plaça. En Moto3, Sergio Garcia Dols va aconseguir la victòria després que el seu company d’equip Izan Guevara hagués creuat primer la línia de meta, però el van sancionar per haver sortit del límit de la pista en la darrera volta. La marca gironina Gas Gas va fer el doblet igualment, ja que només va perdre una posició. Marc Alcoba va aconseguir una brillant tercera posició en la segona cursa de MotoE. Va ser el seu primer podi l’any del seu debut. Va fer una gran cursa i va acabar amb el mateix temps que el segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)