Ral·lis

Eduard Pons (Skoda Fabia) guanya el 35è Ral·li Empordà

Eduard Pons i el seu copilot Alberto Chamorro (Mapo Motorsport), amb un Skoda Fabia, van ser els vencedors de la 35a edició del Ral·li Empordà, que va aplegar a la Bisbal d’Empordà 114 inscrits. El segon lloc el va obtenir el Porsche 997 de Xavier Domènech (Motor Club Sabadell), amb la seva copilot Susanna Cercadillo. El podi el van completar Joan Segú i Alberto Gil (Motor Club Sabadell), amb un Citroën DS3. Jordi Ventura, el campió de l’edició anterior, que corria amb un Ford Sierra, es va retirar. Tampoc no van acabar la cursa Dani Oliveras, amb un Seat Ibiza –sortida de carretera–, i Adrià Serratosa (Peugeot 208), pilots que entraven en les travesses.

Roger Serrador i Sergio Garcia es van imposar en ral·li esprint; Antoni Verdaguer i Maria J. Mora van ser els millors en regularitat, i José L. Moreno i Isidre Noguera van vèncer ren regularitat esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)