Més motor

Molina és tercer en la seva categoria i trentè de la general en les 24 hores de Le Mans

Els dos Toyota Gazzo de la categoria Hypercar guanyen la general

Miquel Molina ha finalitzat en la tercera posició de la seva categoria LM GTE Pro i ha ocupat la trentena plaça de la general en les 24 hores de Le Mans. El pilot de Lloret de Mar ha format part de l’equip AF Corse amb els italians Antonio Fuoco i Davide Rigon i han pilotat un Ferrari 488 GTE. Miquel Molina i el seu equip han completat 349 voltes en les 24 hores de cursa i han quedat a una volta del primer de la seva categoria, un Porsche 911.

Els dos Toyota de l’equip Toyota Gazoo de la categoria Hypercar han ocupat les dues primeres places de la general. L’equip amb el dorsal 8 format per Sebastien Buemi, Brendon Hartley i Ryo Hirakawa han aconseguit la victòria amb 380 voltes i els seus companys amb el dorsal 7, Mike Conway, Kamui Kobayashi i Jose Maria López han acabat segons a 2:01.222. La tercera posició ha sigut per l’equip Glickenhaus a cinc voltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)