MotoGP

Quartararo guanya i amplia la seva avantatge en el mundial de MotoGP

Aleix Espargaró acaba quart en el GP d’Alemanya

Fabio Quartararo (Yamaha) ha ampliat la seva avantatge en la general del mundial de MotoGP gràcies a la seva victòria en el GP d’Alemanya. El francès, campió mundial, ha dominat des de l’inici i ha sumat el seu tercer triomf, el segon consecutiu aquest any. Fabio Quartararo succeeix a Marc Márquez com a guanyador en el circuit de Sachsenring, on el cerverí havia guanyat en les darreres vuit curses de MotoGP.

La segona posició ha sigut per Johann Zarco (Ducati), a més de cinc segons, mentre que Jack Miller (Ducati) ha remuntant i ha acabat tercer, superant Aleix Espargaró (Aprilia) a tres voltes del final. El granollerí ha ocupat el quart lloc.

La cursa ha tingut moltes caigudes i abandonaments i només han acabat setze pilots. Francesco Bagnaia (Ducati), que sortia des de la posició preferent, ha caigut en la tercera volta quan era segon i intentava seguir Fabio Quartararo. Maverick Viñales (Aprilia), que ha arribat a anar quart darrera el seu company d’equip Aleix Espargaró, ha plegat per problemes mecànics, el mateix que l’hi ha passat a Àlex Márquez (Honda). Pol Espargaró (Honda) ha plegat a vuit voltes del final per problemes físics deguts a la caiguda del primer dia d’entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)