Fórmula 1

Verstappen guanya a Mont-real la seva sisena cursa de la temporada

El pilot de Red Bull ha aguantat a la perfecció els atacs de Carlos Sainz (Ferrari) i va directe cap el seu segon mundial

Max Versttappen va com una exhalació cap el seu segon títol mundial. El pilot neerlandès torna a guanyar i ja van sis victòries aquest any, intractable. Ha aguantat els atacs de Carlos Sainz durant les deu últimes voltes i s’ha emportat la victòria de Mont-real. El campió ha conquistat així un sofert triomf en el GP del Canadà, potser el més disputat de l’any per a ell, acompanyat per Sainz i un digne Lewis Hamilton en el podi, resultat positiu al fi pel set vegades campió del món.

Fernando Alonso ha finalitzat en una decebedora setena posició en una cursa, que tot i haver tingut un gran inici, el seu Alpine en condicions de sec, no pot aspirar a més. Tot i el resultat final, gran cap de setmana màgic pel pilot asturià. Una nova classe magistral del neerlandès al circuit Circuit Gilles Villeneuve que es consolida encara més com a líder del mundial, títol que sembla que s’emportarà si Ferrari no fa un pas endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)