MotoGP

Albert Arenas cau quan lluitava pel seu primer podi a Moto 2

Augusto Fernández (KTM) és el vencedor de Moto 2 en el GP dels Països Baixos, el que hauria pogut ser el primer amb Albert Arenas al podi de Moto 2. El campió del mon de Moto 3 el 2020 quan aconseguia sis victòries en la categoria, ha liderat la cursa i quan es jugava el tercer amb Jake Dixon ha caigut a una volta i mitja per acabar. És el segon triomf seguit de Fernández, amb Ai Ogura segon i Dixon tercer.

Alonso López era el primer en posar-se al davant amb la caiguda de Sam Lowes i el mal inici de Jake Dixon, que havia pispat la posició preferent a Arenas, que es posava líder quan Marcel Schrötter (Kalex) a 13 voltes per acabar se n’anava al terra. El gironí, derrapant poc després de veure’s primer, conservaria el lloc fins que Augusto Fernández el superava en el cinquè revolt, a vuit pel final, i els dos agafaven distància respecte un segon grup encapçalat per Dixon, més de dos segons a cinc voltes. Una diferència que s’esfumava per a Arenas perquè cediria dos llocs amb un parell d’errades i a dos girs per acabar es disputava el podi amb el seu company, a qui superava però no podia aguantar la posició i, en plena lluita, se n’anava al terra en el novè revolt. Jeremy Alcoba (Kalex) suma dos punts amb el seu catorzè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)