Fórmula 1

Sainz és el més ràpid el primer dia d’entrenaments a Silverstone

El madrileny supera d’una dècima Hamilton en la sessió de la tarda després que la del matí ha estat marcada per la pluja

Carlos Sainz i el seu Ferrari han sigut els més ràpids el primer dia d’entrenaments del GP de la Gran Bretanya que es disputa en el circuit de Silverstone. El madrileny ha liderat la segona sessió d’entrenaments de la tarda que s’ha disputat amb la pista seca i bon temps, ja que al matí ha plogut molt i només deu pilots han marcat algun temps molt allunyat dels que fan en sec.

Carlos Sainz ha marcat un temps d’1:28.942 en la seva millor volta de les 28 que ha donat, un dels que més n’ha fet, i ha superat per una dècima Lewis Hamilton (Mercedes) amb 1:29.105. El campió mundial Max Verstappen (Red Bull) s’ho ha agafat amb calma, al matí ha fet tres voltes sense marcar temps i a la tarda ha acabat quart (1:29.149) a dues dècimes del madrileny. Fernando Alonso (Alpine) ha marcat el sisè millor registre del dia amb 1:20.695 a set dècimes de Carlos Sainz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)