Més motor

Àlex Palou és demandat pel Chip Ganassi Racing

Motor. El campió de la IndyCar el 2021 vol ser provador a l’equip McLaren el 2023 però el seu actual equip el va renovar unilateralment

El Chip Ganassi Racing (CGR) du Àlex Palou, campió de les IndyCar el 2021, als tribunals perquè l’ha demandat a la cort de Marion County (Florida). El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de 25 anys i que va ser el primer pilot català i estatal a guanyar el campionat NTT IndyCar, ha de ser provador de l’equip McLaren el 2023 i, el 2024, fer el salt a la Fórmula 1. “És un pilot increïblement talentós que ha guanyat en totes les sèries on ha corregut i em fa feliç donar-li la benvinguda a la família McLaren”, va dir Zak Brown, CEO de l’escuderia britànica. El mateix dia de l’anunci que Palou canviaria d’equip –no té intenció de continuar-hi més enllà del 2022–, el Chip Ganassi va dir que exercia la clàusula de renovació de manera unilateral, un fet que genera un conflicte d’interessos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)