Ral·lis

Ral·li de Finlàndia 2022: Rovanperä busca la seva sisena victòria

El líder del Mundial afronta des de demà el Ral·li de Finlàndia amb l’objectiu de fer un altre pas més cap al títol

El campionat del món de ral·lis torna aquesta setmana amb motiu de la vuitena cita de la temporada 2022. Al mític Ral·li de Finlàndia, el WRC afronta la segona part de la temporada amb Kalle Rovanperä i Toyota com a clars dominadors del campionat, però des de Hyundai o M-Sport Ford encara no es donen per vençuts.

El jove finlandès té 83 punts d’avantatge sobre el segon classificat i una hipotètica sisena victòria de l’any li permetria fer un pas més per convertir-se en el campió del món més jove de la història. “No sento molta pressió perquè després de les nostres victòries aquest any no crec que tinguem encara res a demostrar. Però tindrem un suport immens dels aficionats i m’agradaria guanyar per ells si podem”, va declarar el pilot nadiu de Jyväskylä, ciutat a l’epicentre del ral·li.

El circuit finlandès està constituït per 22 especials repartides en quatre jornades de competició, entre les quals sumen un total de 322,61 quilòmetres cronometrats. Des de l’organització asseguren que la meitat del recorregut canviarà respecte al 2021 i al voltant del 10% és completament nou al WRC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)