MotoGP

Viñales lluita per la victòria i acaba segon rere Bagnaia

En la lluita pel títol Aleix Espargaró, lesionat, només cedeix un punt a Quartararo en el GP de la Gran Bretanya

Maverick Viñales (Aprilia) ha lluitat per la victòria, però s’ha hagut de conformar amb una gran segona posició en el GP de la Gran Bretanya. Francesco Bagnaia (Ducati) ha aconseguit la victòria, la segona consecutiva i quarta de l’any. En la lluita pel títol Aleix Espargaró (Aprilia), lesionat en els peus per la forta caiguda en la FP4 de dissabte, ha acabat novè i només ha cedit un punt al líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha), que ha ocupat el vuitè lloc, just al seu davant.

La cursa de Silverstone ha sigut espectacular, amb molta lluita i canvis de posicions. Johann Zarco (Ducati), que sortida de la pole, ha caigut en la quarta volta quan anava primer. Àlex Rins (Suzuki) s’ha situat en el primer lloc en la cinquena volta, però ha cedit a nou voltes del final superat per Francesco Bagnaia. Maverick Viñales ha perdut llocs en les primeres voltes i venint des del darrera s’ha mostrat intractable en les darreres quatre voltes, s’ha arribat a posar primer a dues voltes del final, però ha tornat a perdre el lloc en el següent revolt i Francesco Bagnaia ha aconseguit el triomf.

En la lluita per la general del mundial Aleix Espargaró ha aguantat bé tot i la lesió i el dolor, i només ha quedat un lloc per darrera de Fabio Quartararo. El l´der del mundial ha sortit bé, s’ha situat segon, ha perdut llocs al fer la long lap, i després no ha pogut reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)