MotoGP

Bastianini i les Ducati

Motor. Fa la seva primera ‘pole’ en MotoGP i lidera el domini de la marca italiana, que ocupa els quatre primers llocs. Maverick Viñales sortirà setè i Aleix Espargaró, novè en el GP d’Àustria

Enea Bastianini va materialitzar el domini de les Ducati en la qualificació del GP d’Àustria i va aconseguir la seva primera posició preferent en MotoGP. L’italià, que només havia fet poles en Moto3, va marcar un temps d’1:28.772 i va liderar el domini de la marca italiana al circuit Red Bull Ring de Spielberg, on les seves motos van ocupar les quatre primeres posicions en menys de dues dècimes de marge. Francesco Bagnaia, segon, es va quedar a 24 mil·lèsimes; Jack Miller va ser tercer a una dècima, i el madrileny Jorge Martín va ser quart. El líder del mundial, Fabio Quartararo, va ser l’únic que va plantar cara a les Ducati amb la seva Yamaha i va acabar cinquè. Maverick Viñales (Aprilia) va ser el millor català, amb la setena posició, a més de tres dècimes i mitja del primer, mentre que el seu company d’equip Alex Espargaró va fer el novè registre, a gairebé cinc dècimes. El granollerí va disputar la Q1 i la va superar amb el millor temps.

Ai Ogura va fer la segona posició preferent de l’any en Moto2. El japonès va mostrar que té molt de ritme i en la darrera volta es va situar primer, superant el madrileny Alonso López per 48 mil·lèsimes. Albert Arenas sortirà des de la novena posició. En Moto3 el debutant Daniel Holgado va aconseguir la seva primera posició preferent en els darrers instants de la qualificació. L’alacantí va fer 1:41.234 i va superar per només deu mil·lèsimes el japonès Ayumu Sasaki.

En la primera de les dues curses de MotoE del cap de setmana, la victòria va ser per al brasiler Eric Granado, davant del líder del mundial, el suís Dominique Aegerter. El pierenc Jordi Torres va ser vuitè i el pilot d’Alcanar Marc Alcoba, dotzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)