MotoGP

Ogura és el nou líder de Moto2 després del seu triomf al Red Bull Ring

Arenas acaba novè i Alcoba ocupa la desena posició

Ai Ogura (Kalex) s’ha situat com a nou líder de Moto2 després de la seva victòria en el GP d’Àustria que s’ha disputat en el circuit de Red Bull Ring. El japonès supera per un sol punt l’anterior líder, el mallorquí Augusto Fernández (Kalex), que ha acabat en la cinquena posició. Ai Ogura ha dominat la cursa des de l’inici i s’ha escapat en solitari. En les darreres voltes l’ha atrapat el seu company d’equip el tailandès Somkiat Chantra, que l’ha passat en la darrera volta, però el japonès l’ha pogut tornar a superar i gràcies a això s’ha situat líder.

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha perdut llocs en l’inici de la cursa i els ha pogut recuperar al final, acabant en la novena posició, lloc des del que havia sortit. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet una gran cursa i ha remuntat des de la dinovena plaça en que estava a la graella fins a la desena en que ha finalitzat la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)