MotoGP

Márquez, a punt per a MotorLand

MotoGP. Després de 110 dies i d’una quarta operació a l’húmer dret, el pilot cerverí reapareixerà el cap de setmana en el Gran Premi d’Aragó, en la quinzena cursa del mundial

Passats 110 dies del GP d’Itàlia, el cerverí Marc Márquez tornarà a competir en una cursa de MotoGP. Un cop superada una quarta intervenció a l’húmer dret, a principis de juny, ha arribat l’hora que el vuit vegades campió del món avaluï la seva recuperació en una cursa. Serà el cap de setmana al circuit de MotorLand, en el GP d’Aragó. “Com veieu, tinc un gran somriure. Significa que serem en el Gran Premi d’Aragó competint. Després de parlar-ne amb els doctors i l’equip, hem decidit que el millor per a la meva recuperació és continuar a sobre la moto, anar acumulant quilòmetres de cara al curs vinent, i fer-ho a MotorLand davant de l’afició no té preu. Segur que el vostre suport m’ajudarà a resistir tot el cap de setmana. Ja esperem que sigui divendres per tornar a pujar a la moto i donar gas”, explica el mateix pilot a través de les xarxes socials. Márquez ja va completar un fructífer test de dos dies a Misano, la setmana passada, i va continuar amb un intens programa d’entrenaments al seu domicili, segons va informar l’equip Repsol Honda. El pilot català s’haurà perdut un total de sis curses des de la seva participació a Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)