MotoGP

Jorge Martín marca el millor registre en els entrenaments lliures del GP d’Aragó

Marc Márquez té una bona reaparició i acaba vuitè, a només 359 mil·lèsimes del pilot madrileny

El madrileny Jorge Martín (Ducati), amb 1:47.402, ha marcat el millor registre en els entrenaments lliures del GP d’Aragó, per davant del líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha), amb 1:47.476, i del també francès Johann Zarco (Ducati), tercer amb 1:47.509. El millor català ha estat el barceloní Àlex Rins (Suzuki), sisè, per darrera dels italians de Ducati Enea Bastianini i Francesco Bagnaia. També han acabat entre els deu primers el rosinc Maverick Viñales (Aprilia), setè, i el cerverí Marc Márquez (Honda Repsol), vuitè i que ha tingut una bona tornada a la competició després de més de cent dies allunyat del mundial. Márquez amb prou feines ha cedit 359 mil·lèsimes respecte al millor registre de la jornada.

El vallesà Aleix Espargaró (Aprilia), tercer en el campionat i que havia estat el més ràpid en la sessió matinal, ha tingut un parell de caigudes sense conseqüències i s’ha hagut de conformar amb el 13è lloc, la qual cosa l’obligarà a disputar la primera sessió de qualificació en la jornada de demà. En tot cas, la igualtat és màxima i els setze primers estan separats per menys d’un segon. Àlex Márquez (Honda) ha ocupat el divuitè lloc i Pol Espargaró (Honda), el 23è.

En Moto3, l’italià Dennis Foggia (Honda) ha estat el més ràpid (1:58.507), mentre que Xavier Artigas (CFMoto) ha ocupat el setè lloc (1:59.105).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)