Trial

Toni Bou rubrica el setzè títol mundial a l’aire lliure

El pilot pierenc no falla en la primera prova a Ponte di Legno i amb les setze d’X-trial ja suma trenta-dues corones consecutives de campió del món

El pilot de Repsol Honda Toni Bou (Montesa) arribava a la primera jornada de Ponte di Legno amb la feina pràcticament feta i amb un segon lloc n’ha tingut prou per rubricar el seu setzè títol mundial consecutiu a l’aire lliure, el trenta-dosè comptant els setzè d’X-trial, i que completen uns números espectaculars. Amb 41 punts, Bou només ha cedit davant el pilot local Matteo Grattarola (Beta), que s’ha emportat la victòria amb 33 punts. El basc Jaime Busto (Vertigo), l’únic que li podia esguerrar la festa al pilot català –havia de guanyar i que Bou quedès per sota de la dotzena posició–, no ha pogut passar del setè lloc (58). Bou suma 171 punts i amb una única prova en joc, demà a Ponte di Legno, ja no pot ser atrapat per cap dels seus rivals.

Passen les temporades i el pilot de Piera, de 35 anys, continua dominant l’especialitat amb mà de ferro. La seva tècnica de pilotatge, un acurada preparació física i la seva mentalitat i afany competitiu l’han convertit en un pilot inabastable pels seus rivals durant més enllà de tres lustres.

Amb contracte amb Repsol Honda fins al 2025, Bou no albirava la retirada al final del curs passat i vistos els resultats d’enguany segur que continua pensant el mateix. “M’ho passo molt bé fent el que faig. Conjuntament amb l’equip, hem creat una història molt bonica. Ja són 15 anys, molt més del que em podia esperar, però mentre continuï gaudint i em respectin les lesions ho allargaré el màxim possible”, subratllava aleshores. Bou és un animal competitiu i es nodreix de les victòries i del seu esperit de superació. “Evidentment, guanyar alimenta per continuar tants anys a l’elit, i per aconseguir més èxits”, rematava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)