MotoGP

La forta pluja atura la qualificació de Moto2 més d’una hora i mitja, i Canet acaba fent la ‘pole’

Albert Arenas cau i sortirà el dissetè en el GP del Japó

La qualificació de Moto2 del GP del Japó ha estat aturada durant més d’una hora i mitja per culpa de la forta tempesta que ha caigut sobre el circuit de Motegi, i quan s’ha reprès Aron Canet (Kalex) ha fet la posició preferent, la tercera de l’any. El valencià ha hagut de disputar la Q1, ha fet el millor temps i ha passat a la Q2. A meitat d’aquesta Q2 s’ha mostrat la bandera vermella perquè la pista estava impracticable. Aron Canet tenia el millor temps i Albert Arenas (Kalex) el setè. Després d’una hora i mitja d’espera s’ha reiniciat i Aron Canet ha tornat a demostrat que en condicions de pista mullada és el més fort. Ha fet la pole amb 2:04.939 i ha superat Jake Dixon (Kalex) per set dècimes. Albert Arenas ha caigut i sortirà des de la dissetena posició. Jeremy Alcoba (Kalex) ha disputat la Q1, també ha caigut, i ocuparà el lloc 29 en la graella.

Tatsuki Suzuki (Honda) ha fer la posició preferent en Moto3, la seva primera de l’any, i ha superat per tres dècimes l’anglès Scott Odgen (Honda). El líder del mundial Izan Guevara (Gas Gas) ha acabat novè a nou dècimes. Xavi Artigas (CFMoto) s’ha quedat en la Q1 i sortirà des de la 23a plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)