MotoGP

Marc Márquez fa una impressionant posició preferent sota la pluja a Motegi

Feia tres anys, també en el GP del Japó, que no sortia des de la primera plaça

Marc Márquez (Honda) ha tornat a fer una posició preferent tres anys després, 1.071 dies des que la va aconseguir també en el GP del Japó del 2019. El cerverí ha sigut el millor sota la pluja i la pista mullada del circuit de Motegi i amb un temps d’1:55.214 ha sumat la pole 91 de la seva carrera i la 63 de MotoGP. El vuit vegades campió mundial ha fet una gran qualificació i ha superat per 0.208 Johann Zarco (Ducati). Després de fer el millor temps Marc Márquez ha explicat: “Havia d’aprofitar la pluja, puc pilotar com vull perquè no he de fer tanta força amb el braç dret. He arriscat”.

Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat la quarta plaça a quatre dècimes, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró ha acabat sisè a cinc dècimes i mitja. Els seus rivals en la lluita pel mundial, han estat per darrera, Fabio Quartararo (Yamaha) en la novena plaça i Francesco Bagnaia (Ducati) en la dotzena.

Pol Espargaró (Honda) sortirà onzè, mentre que Àlex Márquez (Honda) ho farà des del dissetè lloc i Àlex Rins (Suzuki)des del divuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)