MotoGP

Guevara suma la cinquena victòria de l’any a Motegi i s’apropa al títol de Moto3

Artigas fa una bona remuntada i acaba en l’onzena plaça del GP del Japó

Izan Guevara (Gas Gas) ha tornat a demostrar que vol el títol mundial de Moto3 i ha sumat la cinquena victòria de l’any i segona consecutiva en el GP del Japó, en un circuit de Motegi que no coneixia abans d’aquesta cursa. El mallorquí ha ampliat la seva avantatge en la general i té el títol més aprop ja que supera per 45 punts el seu company d’equip Sergio Garcia Dols. Izan Guevara ha posat un ritme alt en les primeres voltes i ha trencat el grup. L’han seguit els japonesos Ayumu Sasaki (Husqvarna) i Tatsuki Suzuki (Honda), que corrien a cada, i l’italià Dennis Foggia (Honda). Susuki ha caigut i Sasaki ha liderat la prova moltes voltes. El valencià Jaume Masià (KTM) ha remuntat i els ha atrapat. A cinc voltes del final Guevara s’ha situat primer i poc després Masià ha caigut quan anava segon. El mallorquí no ha donat opció als seus rivals i ha guanyat per davant de Foggia i Sasaki.

Xavier Artigas (CFMoto) ha fet una bona remuntada i malgrat sortir des de la 23 posició ha acabat en l’onzena plaça. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha tingut problemes en el warm up i l’hi han canviat el motor. Poc a poc ha anat remuntant i ha entrat en els punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)