Fórmula 1

Palou diu que passar del monoplaça de la IndyCar a un F1 és un salt molt ‘heavy’

El pilot català explica que el debut s’ha fet curt i que està molt content

El català Àlex Palou ha valorat el seu debut oficial en la Fórmula 1 després d’haver participat en els primers entrenaments lliures del cap de setmana del GP dels Estats Units i ha assegurat que passar d’un monoplaça de la IndyCar un monoplaça de la categoria reina és “un salt molt heavy”. “Estic molt content per com ha anat tot. S’ha fet curt, perquè una hora es fa molt curta i amb un set de pneumàtics. En volíem més” ha assegurat el pilot de Sant Antoni de Vilamajor a DAZN.

El campió de la IndyCar del 2021 ha reconegut que el McLaren que ha pilotat al Circuit de les Amèriques és “molt bonic de pilotar, increïble de conduir”, i suposa “un salt molt heavy” respecte als que ell pilota a la Indy. “Hem complert amb el que havíem de fer, primer amb sensors al cotxe i després ens han deixat una mica més a nosaltres, una mica de “quali”, amb poca càrrega de combustible, i una mica de tandes llargues” ha precisat. Àlex Palou ha comentat que després d’aquesta primera experiència oficial, ja havia tingut dos tests amb McLaren, ara ha seguir esperant i fent-ho el millor que pugui a la IndyCar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)