Fórmula 1

Verstappen ha de treballar molt per sumar la tretzena victòria de l’any

Ha tingut problemes en el canvi de rodes i ha hagut de remuntar a Leclerc, tercer, i Hamilton, segon en el GP dels Estats Units

Max Verstappen (Red Bull) ha hagut de treballat molt per sumar la seva tretzena victòria de l’any en el GP dels Estats Units. El neerlandès s’ha situat primer des de la sortida, però en el segon canvi de pneumàtics han tingut problemes amb una roda i ha perdut onze segons. Al tornar a pista ha hagut de remuntar i avançar a Charles Leclerc (Ferrari), que ha acabat tercer, i a Lewis Hamilton (Mercedes), segon, a sis voltes del final. Red Bull ha guanyat el títol de constructors.

Carlos Sainz (Ferrari) que sortia des de la posició preferent ha estat envestit per George Russell (Mercedes) en el primer revolt i ha abandonat. Fernando Alonso (Alpine) ha topat amb Lance Stroll (Aston Martin) en la volta 22, ha volat uns quants metres i després ha topat amb la tanca. Ha pogut arribat a box, reparar el monoplaça i ha tornat a la pista en la setzena posició. Ha iniciat una gran remuntada que l’ha situat setè al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)