MotoGP

Marc Márquez sortirà segon en el GP del País Valencià per darrere de Jorge Martín, que fa la ‘pole’

Els dos aspirants al títol de MotoGP han ocupat el quart lloc, Quartararo, i la vuitena plaça, Bagnaia

Marc Márquez (Honda) ha fet una bona qualificació i sortirà des de la segona posició de la graella del GP del País Valencià de MotoGP. El cerverí s’ha quedat a dues dècimes del madrileny Jorge Martín (Ducati) que ha marcat 1:29.621 i ha fet la seva cinquena pole de la temporada. Els dos pilots que lluiten pel títol mundial, Francesco Bagnaia (Ducati) i Fabio Quartararo (Yamaha), sortiran des de la vuitena i la quarta plaça, respectivament. L’italià només necessita sumar dos punts per ser campió –catorzè lloc–; mentre que el francès ha de guanyar i esperar que el seu rival no passi de la quinzena plaça.

Àlex Rins, en l’última cursa de Suzuki en MotoGP, sortirà des de la cinquena plaça, mentre que Maverick Viñales ocuparà el sisè lloc. Tots dos han superat la Q1. Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat la desena posició. En la Q1 s’han quedat Àlex Márquez, que ha tingut un problema en la seva Honda, ha canviat de moto i sortirà quinzè, i Pol Espargaró que ha caigut i ocuparà el 22è lloc en la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)