MotoGP

Augusto Fernández guanya el títol mundial de Moto2 a Xest

Ai Ogura, el seu únic rival, cau en la setena volta quan anava segon. Pedro Acosta guanya i Albert Arenas acaba cinquè

El mallorquí Augusto Fernández (Kalex) ha guanyat el títol mundial de Moto2 en el GP del País Valencià, el darrer de la temporada. El mallorquí tenia 9,5 punts de marge sobre el japonès Ai Ogura (Kalex), que havia de remuntar i ha sortit a per totes. En la setena volta i quan anava segon el japonès ha caigut. Augusto Fernández, que ocupava la quarta posició, ha aconseguit el títol de manera matemàtica abans de finalitzar la cursa. El mallorquí s’ha situat en la segona posició per darrera del seu company d’equip Pedro Acosta. El murcià ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada i el mallorquí ha acabat segon.

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha anat remuntant poc a poc i desprès de sortir onzè, ha finalitzat en una bona cinquena plaça. El tortosí Jeremy Alcobas (Kalex) també ha anat en progressió i de la divuitena plaça a la sortida ha passat a la vuitena final. A set voltes del final ha tocat l’italià Mattia Pasini (Kalex), l’ha fet caure i han estat sancionat amb una long lap, però no ha perdut cap posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)