Més motor

L’equip català revalida el títol estatal per autonomies al circuit de Montperler de Bellpuig

L’equip català ha revalidat al circuit de Montperler de Bellpuig el títol de campió estatal per autonomies, aconseguit en la darrera edició celebrada el 2019 a Lleó. El combinat català, capitanejat per Javier García Vico, i format pels pilots Roger Oliver, Simeó Ubach i Adrià Monné, en categoria MX Elit, i Ot Marí, Alejandro Liñan i Jan Josa, en categoria MX85, s’ha endut la victòria absoluta en una jornada d’allò més emocionant al traçat de l’Urgell.

L’equip català ha vençut en la categoria MX Elit, per davant d’Andalusia i Múrcia. D’altra banda, en la categoria MX85, la selecció catalana ha aconseguit una meritòria segona posició, per darrere del País Valencià i per davant d’Extremadura, decisiva per a la consecució del títol.

La combinació de resultats obtinguts en les dues mànegues de MX85 i les tres de MX Elit han situat l’equip català al primer esglaó del podi, revalidant d’aquesta manera el títol aconseguit en la darrera edició d’aquest campionat, celebrat l’any 2019 al circuit lleonès de La Bañeza. Una notòria comitiva de la FCM, encapçalada pel president, Tato Prat, i el vicepresident, Òscar Pérez de Lara, s’ha desplaçat fins a Bellpuig per donar suport als pilots catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)