Fórmula 1

Russell guanya la cursa a l’esprint de Brasil per davant de Sainz

Verstappen té problemes i acaba quart

George Russell (Mercedes) ha guanyat la cursa a l’esprint de dissabte del GP del Brasil per davant de Carlos Sainz (Ferrari). Kevin Magnussen (Haas), que ocupava la posició preferent, ha aguantat al davant tres voltes fins que Max Verstappen l’ha superat. El campió mundial, però ha sigut l’únic dels pilots capdavanters que ha sortir amb pneumàtics intermedis i quan Russell l’ha atacat ha aguantat tres voltes i ha cedit en la 15 de les 24 que s’havien de disputar. Quan quatre voltes més tard l’ha superat Sainz, s’ha tocat i el neerlandès encara ha anat més lent per problemes en el seu monoplaça. També l’ha superat Lewis Hamilton (Mercedes), que en les darreres voltes s’ha apropat al madrileny i ha acabat tercer.

Kevin Magnussen ha baixat de la primera posició de la sortida fins la vuitena plaça, la darrera que puntuava. Fernando Alonso (Alpine) s’ha tocat amb el seu company d’equip en els primers revolts, i l’aleró del davant s’ha trencat. Ha entrat a boxes, ha perdut molt de temps i ha finalitzat setzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)