Fórmula 1

Àlex Palou serà el pilot reserva de McLaren al 2023

El pilot català continuarà disputant l’IndyCar

El català Àlex Palou, campió de l’IndyCar al 2021, serà el pilot reserva de l’equip McLaren de Fórmula 1 durant la temporada 2023. Àlex Palou, de 25 anys, estarà disponible per realitzar les seves tasques com a pilot reserva “sempre que no entrin en conflicte amb els seus compromisos a l’IndyCar” ha explicat McLaren en el seu comunicat oficial.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ja va participar amb l’equip britànic en una sessió d’entrenaments lliures del GP dels Estats Units de F1, aquest any, i va pilotar el MCL35M a Barcelona i Spielberg en el marc del programa de desenvolupament de pilots.

“M’emociona formar part de l’equip McLaren com a pilot reserva el 2023. He provat tant el MCL35M com el MCL36 i ha estat una gran experiència, així que no veig l’hora de col·laborar en el cotxe de l’any que ve. Vull continuar el meu desenvolupament com a pilot i agraeixo la confiança que McLaren ha dipositat en mi”, comenta Palau en el comunicat de McLaren.

El responsable de l’equip, Andreas Seidl, destaca que Palau “va impressionar en la sessió d’entrenaments lliures d’Austin i en els tests de desenvolupament de pilots. Ja ha aconseguit molts èxits en l’automobilisme, especialment el títol d’Indycar 2021, i és brillant que pugui expandir el seu paper a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)