Més motor

El Circuit Barcelona-Catalunya, premiat com el millor organitzador del World Rallycross

La federació internacional ha reconegut la seva feina

La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) ha premiat el Circuit de Barcelona-Catalunya com el millor organitzador de l’any del World Rallycross. La FIA ha reconegut la gran feina que va dur a terme durant la competició del World RX de Catalunya que va organitzar de manera simultània amb la e-Mobility Experience, la fira de la mobilitat elèctrica en aquest 2022.

Per aquest motiu, la FIA ha triat el traçat barceloní com el millor organitzador entre tots els circuits que han acollit el Campionat del Món de Rallycross aquest any. El Circuit de Barcelona-Catalunya va tenir un paper destacat a la gala de lliurament de premis celebrada a Bolonya (Itàlia), en la qual la FIA va reconèixer a tots els premiats de la temporada en les disciplines d’Off Road. El director general del circuit, Josep Lluís Santamaría, va ser l’encarregat de rebre el premi de mans del vicepresident esportiu de la FIA, Robert Reid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)