Dakar

El Dakar reprèn el camí

Motor. La segona setmana del ral·li comença amb la novena etapa, entre Riad i Riad, de 358 km d’especial, amb Al-Attiyah i Howes líders

El campament de Riad va viure ahir la primera i única jornada de descans del Dakar 2023, que s’acabarà diumenge vinent. Les trobades amb la premsa i la preparació dels darrers detalls són algunes de les activitats que va viure ahir la caravana del ral·li de l’Aràbia Saudita.

El dominador absolut en la categoria de cotxes és el qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota), que té més d’una hora de marge respecte del sud-africà Henk Lategan i que fa camí cap al seu cinquè Dakar, que seria el segon consecutiu. El primer pilot català és Carles Checa (23è). En motos mana Skyler Howes (Husqvarna), però hi ha vuit pilots en només vuit minuts i predomina la incertesa més absoluta, amb Kevin Benavides (KTM) i Mason Klein (KTM), segon i tercer a 13 segons. El canetenc Joan Pedrero és 22è. Avui es disputa la novena etapa amb un bucle entre Riad i Riad amb una especial de 358 quilòmetres i un d’enllaç de 328 quilòmetres. No hauria de generar gaire problemes, segons l’organització, però demana una bona tècnica de conducció i una gran concentració pels uadis –llera dels rius sec–i els canons de la primera part. Abans d’arribar al vivac, els competidors es trobaran amb un massís de dunes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)