MotoGP

Aleix Espargaró: “Ningú creu que puguem guanyar... però jo sí”

El pilot granollerí d’Aprilia reflexiona sobre la propera temporada

Aleix Espargaró i la seva Aprilia volen tornar a estar al davant, lluitant pels podis, les victòries i perquè no, pel títol mundial de MotoGP en la temporada 2023. El pilot de Granollers, de 33 anys, ha reflexionat sobre el que va aconseguir la campanya passada i el que vol de la propera en el mitjà alemany Motorsport Magazin.

“L’any 2021 vam pujar al podi per primera vegada quan ningú creia en nosaltres. Al 2022 vam guanyar la nostra primera cursa quan ningú creia en nosaltres. Ara, ningú creu que ho puguem repetir al 2023, però jo hi crec” explica el pilot català, i reflexiona: “Entenc que he de seguir demostrant la meva vàlua després de 15 anys sense lluitar per un títol. Aquí ningú no dubta de Fabio, per exemple, perquè sempre ha estat en la lluita pel campionat del món en les tres últimes temporades. Si puc fer-ho de nou aquest any, hi haurà menys dubtes el 2024”.

Aleix Espargaró reconeix que el seu cas i el d’Aprilia no és normal: “Sóc un cas estrany. Però, per descomptat, sempre cal avaluar cada pilot juntament amb el seu paquet. Aprilia com a equip i la RS-GP com a moto simplement no han estat al nivell que hem assolit el 2022 en anys passats. És una bogeria que un fabricant i un pilot de 33 anys que no ha guanyat una carrera abans arribin a un nivell tan alt”. El pilot més veterà de la graella de MotoGP està disposat a continuar progressant a partir de les experiències i els èxits de l’any passat. El mateix Aleix Espargaró, però ja comença a pensar en el seu futur en el mundial: “Ara mateix no em veig a MotoGP més enllà del 2024. El que va fer Valentino és genial, però no crec que jo tingui forces per fer-ho. Veurem com em sento al 2024”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)