Més motor

El campió de la IndyCar veu Àlex Palou com el rival més fort

Will Power, pilot de l’equip Penske, destaca el pilot català com l’oponent més perillós a només hores de començar la primera cursa

La temporada 2023 de la IndyCar és només a dies de començar i els pilots es preparen per a una temporada que tindrà una gran quantitat de favorits sobre la taula. Un d’aquests favorits és Àlex Palou.

El català va ser campió de la categoria l’any 2021 i torna a ser un candidat per la corona per aquest any. El pilot de Chip Ganassi és una persona que s’ha guanyat el respecte dels pilots de la graella. Entre aquests pilots, es troba Will Power.

L’australià és l’actual campió de la categoria, la qual ha guanyat en dues ocasions. Porta en la sèrie des de l’any 2008 i ha vist una gran quantitat de pilots. Per això, no dubta a posar al de Sant Antoni de Villamajor com un dels rivals més perillosos per aquesta temporada. Així ho va dir en una roda de premsa virtual prèvia a la primera cursa de l’any.

“A part dels meus dos companys d’equip, probablement Palou serà l’altre tipus més competitiu que crec”, ha dit un Power, que destaca la qualitat que té el pilot català. “Crec que Palou és una versió més ràpida de Scott Dixon [company de Palou a Chip Ganassi, molt més experimentat] perquè és extremadament ràpid i constant”, ha comentat el pilot de Penske.

Això sí, deixa clar que la competència no es limita únicament al pilot de Chip Ganassi. “Crec que, durant les cinc primeres curses, sabrem qui serà el millor col·locat. Els cotxes Penske seran bons, Ganassi serà bo, els nois Andretti també hi seran, els nois de McLaren estaran a la lluita. És molt, molt competitiu”, van ser les paraules de Will Power.

La primera cursa de l’any serà al circuit urbà de St. Petersburg (Florida) el diumenge a partir de les 6 de la tarda hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)