MotoGP

Bagnaia (Ducati) s’exhibeix i atemoreix els rivals en el test de Portimão

L’italià Pecco Bagnaia (Ducati), el vigent campió del mon de MotoGP, ha tornat a tallar el bacallà avui en la darrera jornada de test al circuit de Portimão, l’escenari on d’aquí a quinze dies es correrà la primera cursa del mundial 2023, el Gran Premi de Portugal. La darrera jornada de tests oficials de la pretemporada de MotoGP ha seguit amb el guió, si fa no fa, que ja s’havia pogut veure dissabte. Bagnaia ha atemorit els rivals i ha batut el seu propi rècord del circuit amb 1:37.968, millorant en vuit dècimes el temps que va establir en la classificació del Gran Premi de Portugal de la temporada passada. Johan Zarco (Ducati) ha estat segon amb 1: 38.264, i el francès de Yamaha Fabio Quartararo, campió del mon el 2021, ha fet el tercer millor registre: 1:38.302.

El millor català ha estat Àlex Márquez (Ducati), setè–1:38.402–i Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat en la desena posició: 1:38.569. Maverick Viñales (Aprilia) ha signat el dotzè millor temps –1:38.678–. Marc Márquez ha millorat el seus registres, però el balanç no és del tot encoratjador. El sis cops campió del mon de la categoria ha acabat amb el catorzè millor temps amb 1:38.778 i el seu company d’equip joan mir –campió del mon el 2020–l’ha superat: 1:38.762. L’altre pilot de la formació, el català Àlex Rins, ha signat el quinzè millor registre amb 1:38.782.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)