MotoGP

Marc Márquez fa la ‘pole’ i és tercer a l’esprint

Motor. Maverick Viñales acaba cinquè en aquesta nova modalitat i avui sortirà des de la setena plaça en la cursa del GP de Portugal

Gran jornada de dissabte per a Marc Márquez en l’inici del mundial de MotoGP. El cerverí d’Honda va fer, de manera sorprenent, la posició preferent en la qualificació i va finalitzar en la tercera plaça del podi en la primera cursa a l’esprint de la història. La victòria en aquesta cursa a 12 voltes, la meitat de les que tindrà la d’avui (25) a Portimão, va ser per al campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati). La pole de Marc Márquez és per a la cursa a l’esprint i per a la del GP de Portugal d’avui, en què tornarà a sortir des del primer lloc.

En la cursa a l’esprint, Maverick Viñales (Aprilia) va finalitzar en el cinquè lloc, per davant del seu company d’equip Aleix Espargaró. Àlex Márquez (Ducati) va acabar novè i va tancar les posicions de punts, mentre que Àlex Rins (Honda) va ocupar la tretzena plaça. El rosinc estarà en el setè lloc de la graella en la cursa d’avui, mentre que el granollerí ocuparà la dotzena plaça, just per davant d’Àlex Márquez. Àlex Rins sortirà setzè.

En Moto2, Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà des de la sisena posició, mentre que Albert Arenas (Kalex) ocuparà la setena plaça en la graella. El tortosí i el gironí es van quedar a cinc dècimes del millor temps del txec Filic Salac (Kalex). El rubinenc Jordi Torres (Kalex) ocuparà el lloc 26 a la graella.

En Moto3 el pilot de Sant Andreu de la Barca Xavi Artigas va acabar la qualificació setè a set dècimes del japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)