MotoGP

Triomf de Bagnaia, segon lloc de Viñales i caiguda de Marc Márquez

Gran cursa d’Àlex Márquez que finalitzat en la cinquena plaça en el GP de Portugal

El campió mundial Francesco Bagnaia i la seva Ducati han aconseguit la victòria en la primera curda de la temporada en el GP de Portugal. Maverick Viñales, amb l’Aprilia, ha sigut l’únic que l’ha seguit i ha finalitzat en una gran segona posició a només sis dècimes.

La cursa ha estat marcada per la intensa lluita en la sortida i en les primeres voltes en la que Marc Márquez (Honda), ha estat el protagonista negatiu. El cerverí, que ha sortit des de la pole, anava quart quan s’ha tocat amb Jorge Martín (Ducati), no ha pogut frenar i s’ha emportat per davant a Miguel Oliveira (Aprilia), que havia fet una gran sortida. Marc Márquez i el portuguès han anat per terra i el madrileny ha perdut molts llocs. El pilot local ha hagut d’anar al centre mèdic.

Aquest incident ha deixat a Francesco Bagnaia i a Maverick Viñales en els primers llocs i amb una còmoda avantatge que han mantingut fins al final. Per darrera Àlex Márquez (Ducati) ha fet una gran cursa lluitant pels primers llocs i ha finalitzat en el cinquè lloc, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) ha remuntat fins a la setena posició, però una errada en les últimes voltes l’ha fet baixar a la novena plaça. Àlex Rins (Honda) ha acabat just darrera d’ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)