MotoGP

Operen Marc Márquez de la mà dreta

Motor. Es va fer mal en la caiguda en el GP de Portugal, i l’equip ha decidit que sigui baixa per al GP de l’Argentina de diumenge

Marc Márquez va ser operat per reparar la fractura del primer metacarpià de la mà dreta que es va fer en la caiguda del GP de Portugal de diumenge. En el comunicat, el seu equip Repsol Honda va anunciar que tot va anar bé, però que no disputarà el GP de l’Argentina de diumenge: “Per arribar a les properes cites en les millors condicions possibles”, assegura.

Quan va tornar a Madrid, el cerverí es va fer més proves i se li va diagnosticar una fractura intraarticular desplaçada de la base del primer metacarpià del polze de la mà dreta. Immediatament va passar per la sala d’operacions a l’hospital Ruber Internacional de Madrid amb el doctor Ignacio Roger d’Oña. Segons va informar el seu equip, la intervenció quirúrgica va consistir en una reducció tancada de la fractura i la fixació interna d’aquesta amb dos cargols.

Carregada de Martín

El madrileny Jorge Martín (Ducati), que va ser el primer pilot amb qui va topar Marc Márquez en l’accident, va carregar durament contra el cerverí. Va explicar que es va fer una fractura al dir gros del peu i un esquinç al turmell, i espera estar a l’Argentina. “És el mateix de sempre. La veritat, ha estat un bon impacte, ja en la segona volta, m’he trencat el dit gros del peu amb l’impacte; pensava que m’havia trencat la cama”, va dir Martín, que va explicar que Marc Márquez ja l’havia fet caure fa dos anys. També va comentar: “Surto a pista i prefereixo tenir-lo a davant perquè sé que si no, rebré un cop.” Sobre si li va demanar disculpes per l’incident, el madrileny va afirmar: “No ha vingut, i tampoc ho esperava.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)