MotoGP

Aleix Espargaró i Viñales manen amb les Aprilia

Motor. Fan els dos millors registres el primer dia d’entrenaments del GP de l’Argentina. El líder del mundial, Bagnaia, és sisè a quatre dècimes

Les Aprilia d’Aleix Espargaró i Maverick Viñales van fer els dos millors temps el primer dia d’entrenaments del GP de l’Argentina. El granollerí va ser el més ràpid amb un registre d’1:38.518 i va superar el seu company d’equip per poc més d’una dècima i mitja, ja que el rosinc va fer 1:38.680. El líder del mundial i actual campió, l’italià Francesco Bagnaia, va ocupar la sisena posició amb la seva Ducati a quatre dècimes d’Aleix Espargaró. Àlex Rins (Honda) va pujar fins a la desena plaça en les últimes voltes en fer 1:39.117, mentre que Àlex Márquez (Ducati) va acabar onzè (1:39.184) i haurà de passar per la Q1 en la qualificació.

L’equip GasGas va fer oficial que l’alemany Jonas Folguer serà el substitut de Pol Espargaró a partir del GP de les Amèriques, que es disputarà el 16 d’abril. L’alemany té 29 anys, va competir per última vegada en MotoGP l’any 2017 i és un pilot provador de KTM

En Moto2 Albert Arenas va marcar el dotzè temps amb un registre d’1:43.743. El gironí es va quedar a mig segon (0.571) del millor temps, que va fer l’italià Tony Arbolino (Kalex) amb 1:43.172. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) va ser setzè amb un temps d’1:44.169, a gairebé un segon del millor registre (0.997). Jordi Torres (Kalex) va fer el 25è registre amb 1:44.926. El rubinenc està substituint el mallorquí Izan Guevara, que està lesionat. El pilot de Sant Andreu de la Barca Xavier Artigas (CFMoto) va acabar la primera jornada d’entrenaments de Moto3 amb el catorzè registre d’1:49.763, a més d’un segon del millor temps, que va marcar el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) amb 1:48.597.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)