MotoGP

Binder guanya la cursa a l’esprint sortint des de la quinzena plaça

Àlex Márquez ocupa la cinquena posició i Maverick Viñales acaba setè

Brad Binder i la seva KTM han donat la gran sorpresa en la cursa a l’esprint del GP de l’Argentina i han aconseguit la victòria sortint des de la quinzena posició de la graella. El sud-africà ja era tercer al final de la primera volta i en la segona ja s’ha situat en el primer lloc. S’ha mantingut al davant, però en les últimes voltes l’italià Marco Bezzecchi (Ducati) s’hi ha apropat, però s’ha quedat a 72 mil·lèsimes del sud-africà.

Àlex Márquez (Ducati), que ha sortit des de la pole, ha cedit algunes places i ha acabat cinquè per davant del campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) al que ha superat en l’última volta. Maverick Viñales, que ha perdut una peça de l’Aprilia en un toc en la primera volta, ha acabat setè i el seu company d’equip Aleix Espargaró ha caigut a quatre voltes del final. Àlex Rins (Honda) ha ocupat la quinzena plaça.

En Moto2 i Moto3

En la qualificació de Moto2 el gironí Albert Arenas (Kalex) ha marcat el desè millor temps i s’ha quedat a mig segon de la posició preferent que ha fet el madrileny Alonso López (Boscoscuro) amb un temps d’1:42.472, la segona que aconsegueix. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha superat la Q1 i en la Q2 ha acabat amb el quinzè registre a set dècimes del millor. El rubinenc Jordi Torres (Kalex) s’ha quedat en la Q1 i sortirà des de la 23a plaça de la graella.

Xavier Artigas (CFMoto) sortirà des de la quinzena posició en Moto3. El pilot de Sant Andreu de la Barca s’ha quedat a més d’un segon del millor registre que ha fet el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) que l’han situat en la pole.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)