Fórmula 1

Res atura Verstappen, que suma el quart triomf de l’any en el GP de Mònaco

Alonso ocupa la segona plaça en una cursa on apareix la pluja en la segona meitat

Max Verstappen (Red Bull) ha dominat de principi a fi el GP de Mònaco, ocupant el primer lloc amb la pista seca i també quan ha començat a ploure en la volta 55 de les 78 de la cursa. El neerlandès ha sumat la seva quarta victòria de la temporada i no ha tingut a cap rival que l’inquietés en cap moment. El que ha estat més aprop ha sigut Fernando Alonso (Aston Martin) que s’ha mantingut a menys de cinc segons en el primer terç de la prova i després ha cedit una mica més fins que ha començat a ploure. Aston Martin ha posat pneumàtics de sec a l’asturià quan començava a caure aigua pensant que no plouria gaire, i com que ha caigut un bon aiguat, una volta després ha tornat a entrar per posar els pneumàtics intermedis. Fernando Alonso no ha perdut el segon lloc, però ha quedat a més de 20 segons de Max Verstappen. L’asturià portava quatre tercers llocs en aquesta temporada i ha acabat en una treballada segona plaça.

La tercera posició del podi l’ha ocupat Esteban Ocon (Alpine) amb qui ha mantingut una gran lluita Carlos Sainz (Ferrari) en la primera part de la cursa. Quan ha començat a ploure el madrileny ha fet una virolla i ha baixat fins la vuitena plaça en la que ha finalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)