Fórmula 1

Els Red Bull dominen de bon començament al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. Max Verstappen i Sergio Pérez fan els millors temps en la primera sessió d’entrenaments lliures a Montmeló

Avís seriós de Max Verstappen. Si el GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya té un favorit, és ell. El pilot neerlandès ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures, i també l’únic a baixar d’1:15 (1:14.606). Per si no fos prou, el seu company de Red Bull, Sergio Pérez, ha estat segon, a gairebé vuit dècimes.

Entre la resta de favorits, Fernando Alonso (Aston Martin) ha estat sisè, precedit per Ocon (Alpine), De Vries (Alpha Tauri) i Gasly (Alpine). Els Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz s’han classificat vuitè i novè, respectivament, a més d’un segon. El madrileny estrenava una nova configuració aerodinàmica, amb uns pontons més de l’estil de Red Bull, però el monegasc ha estat lleugerament més ràpid amb la versió antiga, per bé que Sainz ha anat llarg en un revolt en la seva volta bona.

A més de ser els més ràpids, els pilots de Red Bull també han estat els més actius, amb 32 voltes per cap de Verstappen i Pérez, les mateixes que George Russell (Mercedes).

La sessió s’ha disputat amb el cel ennuvolat i es manté la possibilitat que plogui durant el cap de setmana.

En aquesta primera sessió, cadascun dels cotxes ha disposat de dos jocs extres de rodes, d’un nou compost dur que s’ha d’introduir en el GP d’Anglaterra, d’aquí a un mes. També els podran fer servir en la segona sessió lliure, que engega a les 17 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)