Fórmula 1

Pepe Martí guanya de punta a punta al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. El pilot barceloní domina la cursa llarga de fórmula 3 a Montmeló des de la posició preferent i ja és el segon de la general

Pepe Martí ha viscut la cursa somiada aquest matí al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Campos Racing ha dominat la cursa llarga de F-3 des de la posició preferent. És la tercera victòria del curs del pilot del RACC, però la primera en la cursa llarga (les altres dues les havia aconseguit en les curses curtes del dissabte, amb la graella invertida).

Martí ha liderat la cursa de punta a punta i sota la bandera de quadres ha avantatjat l’argentí Franco Colapinto (MP Motorsport) de 4.4 segons.

L’altre pilot català, Mari Boya (MP Motorsport), sortia vuitè i ha entrat sisè, a 19.5. L’aranès ha puntuat en les dues curses de Montmeló, igual com Martí.

Amb aquest resultat, Pepe Martí puja al segon lloc de la general, rere el brasiler Gabriel Bortoleto (Trident), que ha entrat quart.

La cursa de F-3 ha estat la primera del dia al Circuit. Al migdia s’ha de fer la cursa llarga de F-2, i a les 15 h ha d’engegar el GP de F-1, el 33è consecutiu al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb ple de públic i, ara com ara, un 60% de possibilitats de pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)