Fórmula 1

Max Verstappen domina amb mà de ferro a Montmeló

Fórmula 1. El pilot de Red Bull fa el ‘Grand Chelem’ al Circuit de Barcelona-Catalunya: posició preferent, victòria de punta a punta i millor volta

Victòria de punta a punta de Max Verstappen al GP de F-1 del Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Red Bull sortia de la posició preferent i també ha marcat la millor volta de la cursa, arrodonint així el que en l’argot es coneix com a Grand Chelem.

Rere seu han entrat els Mercedes de Lewis Hamilton i George Russell, mentre que Sergio Pérez ha remuntat des de l’onzè lloc fins al quart amb el segon Red Bull.

Per a Ferrari no ha estat una bona cursa: Carlos Sainz sortia segon però no ha pogut defensar-se dels Mercedes i de Pérez, i ha entrat cinquè, al davant dels Aston Martin de Lance Stroll i Fernando Alonso. Per la seva banda, Charles Leclerc ha sortit des de la línia de boxs i ha quedat a les portes dels punts, onzè.

No hi ha hagut cap abandonament, en una cursa en la qual tots els cotxes han fet dues aturades a boxs.

Amb aquest resultat, Verstappen i Red Bull amplien l’avantatge al capdavant dels campionats de pilots i constructors, respectivament.

El Circuit s’ha omplert amb 125.565 espectadors, 292.488 en el total del cap de setmana.

El pròxim gran premi serà el del Quebec, a Mont-real, d’aquí a quinze dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)