Ral·lis

RAL·LI DE JORDÀNIA

Hirvonen i Loeb temen l'etapa d'avui

L'anul·lació de la primera jornada del Ral·li de Jordània, quarta prova del mundial, que s'havia de disputar ahir, ha deixat en una posició incòmoda Mikko Hirvonen (Ford Fiesta RS) i Sébastien Loeb (Citroën DS3), els primers a sortir als sis trams d'avui (144,30 km cronometrats). «Hauria necessitat dos dies per recuperar el retard després d'una jornada netejant pistes, i només en tindré un», va lamentar Hirvonen. En paraules similars es va expressar Loeb: «Caldrà tenir ritme des de la sortida i no perdre gaire temps el primer dia. Els que surtin darrere tindran avantatge, com sempre sobre terra. Per a mi pot ser una cursa difícil.» Els que en poden dir bé són Jari-Matti Latvala (Ford Fiesta RS) i, sobretot, Sébastien Ogier i Petter Solberg (tots dos amb Citroën DS3). El noruec, millor temps al shakedown, està «a punt». «Hauré d'anar a fons. M'agrada conduir a l'atac, veurem què passa», va dir. El nom de Solberg sona molt per ser un dels pilots oficials de Volkswagen, marca que el 5 de maig anunciarà el retorn al mundial de ral·lis a partir de l'any que ve.

El Catalunya continuarà el 2012.

La FIA va confirmar ahir que el calendari de la pròxima edició del mundial de ral·lis tindrà 12 proves i es tractarà que les dates no coincideixen amb les del mundial de F-1. El Ral·li Catalunya es podria disputar els dies 19, 20 i 21 d'octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)