Ral·lis

Classificació

Tot queda entre pilots de Citroën

Motor. Loeb s'imposa en el frec a frec amb Ogier en la primera jornada del Ral·li d'Alemanya, en la qual els pilots oficials de Ford queden despenjats tot just en el segon tram i els de Mini estan a l'aguait per si se'n poden aprofitar

Tot i que Jari-Matti Latvala (Ford Fiesta RS) es va imposar en el primer tram i va ser el primer líder, la primera jornada del Ral·li d'Alemanya, novena prova del mundial, va quedar en un frec a frec entre Sébastien Loeb i Sébastien Ogier, que van acabar separats de només 7.4 segons després que l'alsacià guanyés els dos últims trams. Amb una bona part del segon tram mullat per la pluja, els dos pilots de Citroën van encertar en haver muntat els pneumàtics tous. En canvi, Hirvonen i Latvala, amb compostos durs, cedien 31.6 i 40.6 segons, respectivament, a Ogier, el més ràpid en els 22,4 km d'aquella cronometrada en la qual Petter Solberg (Citroën DS3) va perdre més d'un minut en tirar pel dret en una de les nombroses cruïlles. Mentre Loeb i Ogier acaparaven els millors temps (tres el pluricampió i dos el seu company) en la resta de cronometrades, els problemes continuaven afectant els dos pilots oficials de Ford. Latvala va punxar una roda al tercer tram i a partir del següent el seu motor va funcionar amb només tres cilindres. El finlandès va acabar l'etapa a 6:10.7 de Loeb. Hirvonen, per la seva banda, cedia 29 segons més en el quart tram, en doblegar una suspensió com a conseqüència d'un toc. Els problemes dels Ford Fiesta oficials van permetre que Dani Sordo i Chris Meeke situessin els seus respectius Mini en posició d'aprofitar més febleses però també vulnerables a la previsible remuntada de Solberg.

1a jornada
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
1h18:21.4
2n Ogier-Ingrassia (Citroën DS3)
a 7.4
3r Hirvonen-Lehtinen (Ford Fiesta.)
a 1:18.4
4t Sordo-Del Barrio (Mini)
a 1:40.3
5è Meeke-Nagle (Mini)
a 1:57.6
6è Solberg-Patterson (Citroën DS3)
a 1:59.8
7è Solberg-Minor (Ford Fiesta)
a 3:22.1
8è Räikkönen-Lindström (Citroën DS3)
a 3:25.5
9è Kuipers-Buysmans (Ford Fiesta)
a 3:31.7
10è Araújo-Ramalho (Mini)
a 4:22.4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)