Ral·lis

Ogier, primer líder a Austràlia

Mundial de ral·lis. El pilot de Citroën va acabar els dos trams espectacle del primer dia amb el millor temps, amb menys d'un segon d'avantatge respecte de Sébastien Loeb. Els dos pilots francesos són els únics aspirants al títol

Sébastien Ogier (Citroën) és el primer líder del Ral·li d'Austràlia després dels dos trams espectacle que es van disputar ahir. El líder del mundial, Sébastien Loeb (Citroën), va guanyar la primera especial, però el seu company d'equip va aconseguir superar-lo en la segona i acabar la jornada amb el millor temps. La poca llargada dels dos trams d'ahir, de poc més de tres quilòmetres cada un, va fer que la diferència entre els dos pilots ni tan sols arribés al segon. La tercera posició l'ocupa Jari-Matti Latvala, a 2.8 d'Ogier.

Avui continuarà el duel entre els dos únics aspirants al títol. Ogier tindrà l'avantatge de sortir rere Loeb i de no haver d'obrir la pista. “Coneixem aquestes especials, però el temps es preveu força sec i espero perdre força temps el primer dia, tot i que també hem demostrat que podem guanyar a pesar d'aquest problema”, va assegurar Loeb. El set vegades campió del món confia que l'avantatge que té en la general, de 25 punts, l'ajudarà a no prendre riscos innecessaris que puguin comprometre el títol. També caldrà tenir en compte els representants de Ford, que han guanyat la prova australiana en les dues últimes edicions, el 2009 i el 2006, amb victòries de Mikko Hirvonen. L'etapa d'avui tindrà 116 quilòmetres cronometrats repartits en vuit trams.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)