Ral·lis

Ogier desaprofita una ocasió d'or

Motor. El jove pilot francès va sortir de la pista i va xocar contra uns arbres dues especials després que Sébastien Loeb hagués tingut també un accident en el Ral·li d'Austràlia

Sébastien Ogier (Citroën) va desaprofitar una ocasió d'or per posar-se líder del mundial diumenge que ve, després de l'accident que Sébastien Loeb (Citroën) va tenir en la quarta especial. El campió del món va bolcar en un revolt lent a la dreta i va deixar el camí aplanat al seu company d'equip, que va passar a encapçalar el Ral·li d'Austràlia. Les perspectives per al pilot francès no podien ser més bones. Si guanyava la cursa, empatava a punts amb Loeb. Si, a més, sumava la bonificació de tres punts en l'últim tram, passava a liderar el mundial. Però només dues especials després, Ogier va sortir de la pista i va xocar contra uns arbres. Els desperfectes al seu cotxe –va trencar el radiador– també el van obligar a abandonar.

Els dos pilots podran tornar avui a la competició si tenen el cotxe en condicions, però amb un desavantatge tan gran que ja serà molt si són capaços d'esgarrapar algun punt.

El màxim beneficiat d'aquesta situació va ser Mikko Hirvonen (Ford), que va passar a liderar la prova amb set segons d'avantatge respecte del seu company d'equip Jari-Matti Latvala. Petter Solberg (Citroën), tercer a 44 segons, també tindrà una bona oportunitat de guanyar la seva primera cursa des del 2005. Avui, 10 trams i 146 quilòmetres cronometrats.

1r Hirvonen-Lehtinen (Ford)
1h17:11.2 2n Latvala-Anttila (Ford)
a 7 3r P. Solberg-Patterson (Citroën)
a 44.3 4t H. Solberg-Minor (Ford)
a 2:26.9 5è Wilson-Martin (Ford)
a 3:03.1 6è Al Qassimi-Orr (Ford)
a 4:47.3 7è Paddon-Kennard (Subaru)
a 5:19.7 8è Kosciuszko-Szczepaniak (Mitsub.)
a 6:39.9 16è Ogier-Ingrassia (Citroën)
a 19:37.7 22è Loeb-Elena (Citroën)
a 29:27.8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)