Ral·lis

Hirvonen té via lliure per al triomf

Motor. Latvala era líder al final de la segona jornada del ral·li d'Austràlia però les ordres d'equip el deixaven en inferioritat envers el seu company, molt més ben situat en el campionat

Jari-Matti Latvala, vencedor dels quatre primers trams de la segona jornada del Ral·li d'Austràlia i líder de la general al final del dia, no era el favorit per guanyar avui aquesta desena prova del campionat del món. Mikko Hirvonen, el seu company, està més ben situat en la general del mundial, a 36 punts de Sébastien Loeb (Latvala hi està a 96), i per això Malcom Wilson, el cap d'equip, tenia clar qui ha de ser el vencedor. Si aquesta matinada s'han complert les previsions, Hirvonen haurà celebrat el seu tercer triomf a Austràlia i reduït significativament les diferències respecte de l'alsacià en la general, quan falten 3 ral·lis per al final del campionat.

Els accidents de Loeb i Sébastien Ogier en la primera jornada van deixar via lliure als dos pilots oficials de Ford. Les tres hores de feina emprades en cadascun dels dos Citroën DS3 els va deixar en condicions perquè ahir reprenguessin la cursa. Ogier va guanyar quatre trams, va recuperar cinc posicions i va quedar a les portes de la zona dels punts, a 2:33 d'Evgeni Novikov (Ford Fiesta), desè. Loeb, per la seva banda, va fer dos millors temps i va remuntar set posicions. Les possibilitats que puntuï, però, queden condicionades a la bonificació que aquesta temporada obtinguin els tres pilots més ràpids a l'últim tram del ral·li.

1r Latvala-Anttila (Ford Fiesta)
2h43:47.4 2n Hirvonen-Lehtinen (Ford Fiesta)
a 22.7 3r Solberg-Patterson (Citroën DS3)
a 59.5 4t Wilson-Martin (Ford Fiesta)
a 5:53.7 5è Al Qassimi-Orr (Ford Fiesta)
a 9:24.4 6è Paddon-Kennard (Subaru Imp)
a 13:29.2 7è Kosciuszko-Szczepaniak (Mitsub.)
a 13:32.1 9è Saliuk-Cheperin (Mitsubishi)
a 15:33.1 11è Ogier-Ingrassia (Citroën DS3)
a 19:34.3 16è Loeb-Elena (Citroën DS3)
a 29:38.9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)