Ral·lis

Un ral·li com els d'abans

Motor. Victòries del campió d'Europa Jensen (Lancia 037) i de Raimondo (Porsche) en el Costa Brava de l'europeu d'històrics

Els noruecs Jensen-Pedersen (Lancia 037), campions d'Europa de velocitat, i els italians Raffaello Raimondo-Marco Calegari (Porsche 911) van ser els guanyadors del 59è Ral·li Costa Brava en velocitat i regularitat del campionat d'Europa. Jensen va aprofitar els trams de dia per superar Ernst Harrach (Mitsubishi) i Enric Xargay (BMW 2002), que es van adaptar millor a una primera etapa duríssima pels aiguats i la boira. Sense tantes dificultats, els Lancia 037 van manar i Harrach va cedir el triomf per 10 segons i Xargay va perdre la plaça del podi a mans de Marco Bianchini (Lancia 037), però el seu quart lloc –i victòria en la copa d'Espanya de velocitat– és portentós. Ferran Font (Ford Escort) va acabar vuitè. En regularitat, Raimondo va prendre el triomf al nord-català Ghislain Gaubert (Porsche 911). Mia Bardolet (Seat 600), que havia acabat tercer la primera etapa, va ser sisè, just al davant d'Antonio Zanini (Porsche 911) i Jean Ragnotti (Renault 4). En la copa d'Espanya i de Catalunya de regularitat, els guanyadors van ser Marcó-Zorrilla (Porsche 911).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)