Ral·lis

Classificació

Latvala confia a resistir

Ral·li del País de Gal·les. El finlandès va acabar la tercera i penúltima etapa com a líder, però l'alsacià, situat a 6.1 segons, vol rematar el seu vuitè títol mundial amb un altre triomf

La lluita entre Jari-Matti Latvala i Sébastien Loeb per guanyar l'última prova del mundial de ral·lis promet ser èpica. Quan falten sis trams i 86 km cronometrats d'avui, la diferència entre el pilot de Ford, que busca el seu primer triomf d'aquest any, i el de Citroën, que desitja rematar el vuitè títol amb una altra victòria, era de només 6.1 segons. Ahir es van repartir els millors temps en els sis trams; el finlandès en va guanyar quatre i l'alsacià dos. La resta de competidors són molt lluny. Mads Ostberg va tenir problemes amb el motor del Ford Fiesta, però no va patir més del compte perquè abans del primer tram del dia havia abandonat Petter Solberg –que li hauria pogut discutir el tercer lloc– per culpa d'un tub de gasolina del Citroën DS3 trencat.

Ral·li de Gal·les. 3a etapa
1r Latvala-Anttila (Ford Fiesta RS)
2h38:37.9
2n Loeb-Elena (Citroën DS3)
a 6.1
3r Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 2:43.9
4t H. Solberg-Minor (Ford Fiesta)
a 5:35.0
5è Meeke-Nagle (Mini JCW)
a 6:20.0
6è Wilson-Martin (Ford Fiesta)
a 7:05.6
7è Kuipers-Miclotte (Ford Fiesta)
a 7:57.4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)