Ral·lis

Ogier i Volkswagen es necessitaven

Motor. El pilot francès s'acull a l'oferta més ferma que se li presenta, encara que això li suposi perdre una temporada en la màxima categoria del mundial de ral·lis, enfeinat a desenvolupar el Polo R WRC

Després que Sébastien Loeb rebutgés l'oferta de Volkswagen per desenvolupar i pilotar el Polo R WRC que competirà a partir del 2013 en la màxima categoria del mundial de ral·lis, la marca alemanya va haver de començar a replantejar-se la recerca d'un pilot potencialment vencedor. I ahir va comunicar que l'elegit és Sébastien Ogier, que continuarà amb Julien Ingrassia com a copilot. Alliberat abans d'hora del seu contracte amb Citroën i sense que Ford M-Sport acceptés les pretensions econòmiques que plantejava, era evident que el destí del francès no podia ser altre que Volkswagen Motorsport, encara que això li suposi sacrificar la temporada 2012, dedicant-la al desenvolupament del nou cotxe i competint amb un Skoda Fabia S2000. De fet, Ogier i Volkswagen es necessitaven mútuament i el binomi que formen pot ser molt fort tan bon punt el Polo R entri en acció. “Estic segur que Volkswagen competirà amb l'objectiu de guanyar el campionat i estic molt content de formar-ne part des del principi”, afirma Ogier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)