Ral·lis

Mini manté la incertesa

Motor. Prodrive no va formalitzar la inscripció per disputar el mundial de ral·lis dins el termini, que acabava dilluns, i s'espera que demà comunicarà el seu programa per a la pròxima temporada

Prodrive, estructura sota la qual Mini ha disputat aquest any cinc proves del mundial de ral·lis, no va formalitzar la inscripció per al campionat del 2012 dins el termini que la FIA havia prorrogat fins abans-d'ahir a la mitjanit. Dies enrere, Prodrive havia sol·licitat una moratòria que li permetés reduir la participació en el mundial a nou proves, quatre menys del total. Segons previsions, Prodrive comunicarà demà el seu programa per a la pròxima temporada, si bé es dóna per assegurada la presència de les dues unitats oficials del Mini WRC en el Ral·li de Montecarlo, que el mes que ve obrirà el campionat.

Quatre Citroën oficials

Citroën recuperarà l'any que ve el seu Junior Team i inscriurà un DS3 WRC per a Thierry Neuville. El belga (23 anys) disputarà un mínim de nou ral·lis del mundial, i segons quins siguin els resultats allargarà el programa amb els d'Alsàcia i Catalunya. La marca francesa tindrà quatre DS3 WRC oficials en el mundial, tres dels quals en el primer equip per a Sébastien Loeb, Mikko Hirvonen i Nasser Al-Attiyah, que aporta el patrocini de Qatar per un mínim de tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)