Ral·lis

“L'etapa d'avui m'ha reforçat”

Marc Coma. Segon en la general de motos

“Arribem a l'equador de la cursa amb possibilitats. Som a gairebé vuit minuts de Despres, una diferència que no és impossible de recuperar. És cert que ho tenim complicat, però veient els quilòmetres que falten per al final, queda mitja cursa per disputar. Sóc optimista i l'etapa d'avui m'ha reforçat molt mentalment”, va declarar Marc Coma ahir, després del triomf en la setena etapa. El pilot va explicar els detalls tècnics de l'itinerari: “La primera part eren 140 quilòmetres de pista ràpida que no requerien massa navegació. Després l'escenari ha canviat radicalment quan hem entrat al desert de la zona de Copiapó i ha calgut molt navegació, amb molts trams fora de pista.”

La jornada de descans es complirà avui a Copiapó i la vuitena etapa es disputarà demà dilluns entre Copiapó i Antofagasta, amb 477 quilòmetres cronometrats. Els pilots tenen al davant 7 etapes fins que arribin a Lima el dia 15, i les temudes i inacabables dunes del Perú, semblants a les de Mauritània, poden passar factura per als que no hi estan avesats.

Per un altre costat, el subsecretari d'esports de Xile va confirmar ahir que el Dakar 2013 s'acabarà a Valparaiso i Viña del Mar, al davant de les costes del pacífic, i que el lliurament de premis es durà a terme a Santiago de Xile.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)