Ral·lis

Al-Attiyah, el campió, es retira

Nani Roma va ocupar el tercer lloc de l'etapa

La novena etapa del Dakar va portar la mala notícia de la retirada del vigent campió en la modalitat de cotxes, el qatarià Nasser al-Attiyah i del seu copilot, el català Lucas Cruz. Després de tenir força problemes mecànics des de l'inici de la competició, el Hummer va dir prou. Des de l'inici de la primera especial Al-Attiyah va tenir dificultats i es va haver d'aturar tres cops per un problema en la corretja de l'alternador, fins que en el quilòmetre 174 va decidir retirar-se.

La lluita en l'etapa es va centrar entre els dos primers classificats, el francès Stéphane Peterhansel i el nord-americà Robby Gordon. Peterhansel va defensar el seu lideratge amb encert tot i que al final va perdre 1:38 respecte al guanyador. Gordon va anar a l'atac des de l'inici i va arribar a tenir gairebé tres minuts de marge, però el francès va saber controlar i, sent segon en l'etapa, va cedir poc temps i manté 5:58 respecte al segon en la general.

La tercera posició de l'etapa va ser per a Nani Roma a més de vuit minut del guanyador. Roma va mantenir un bonic dual amb el seu company a l'equip Mini, el polonès Holowczyc, a qui va superar en el tram final. El català manté la quarta posició de la general, però ha retallat 2:02 al polonès, que ocupa la tercera plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)